Kurs för flygrädda

Välkommen på kurs på Linköping City Airport!
Vi har de senaste 5 åren arrangerat dessa mycket populära och uppskattade kurser för personer som inte känner sig bekväma med att flyga. Allt från lite obehag till panikångest när man närmar sig flygplatsen. Alla blir inte botade av denna kurs, det viktigaste arbetet börjar efteråt. Dvs. man måste flyga!

Föreläsare:
Olle Wadström
Olle tillhör den första generationen psykologer som arbetar med KBT och tillämpad beteendeanalys i Sverige. Han har lång erfarenhet av att arbeta med beteendeanalys och beteendepåverkan. Han är legitimerad psykolog, legitimerad psykoterapeut, specialist i pedagogisk psykologi, specialist i klinisk psykologi, godkänd handledare (KBT) och utbildad lärare. Han är sannolikt en av de mest erfarna psykologerna inom området tillämpad beteendeanalys och påverkan av beteendeproblem i Sverige.

Therese Denser
Therese flyger sedan drygt 20 år både flygplan och helikopter kommersiellt. Hon blev klar som kapten 2005 och har över 4 000 timmar i luften. Hon har flugit intensivvårdshelikopter, varit flygchef på Heliair Sweden och flyginspektör på Transportstyrelsen.

Anders Bergstrand
Anders arbetar på SAAB som flygprovningsingenjör sedan 1987. Han arbetar även med flygsäkerhetsfrågor och utredningar vid incidenter. Sedan 2014 är Anders också utbildad kabinvärd.

Datum: nästa kurs blir till våren, datumet kommer att publiceras under december
Tid: 08.45-ca 15.00
Pris: 2 295 kr inklusive dokumentation, Olle Wadströms bok ”Sluta Älta”, fika och en lättare lunch.
Frågor och anmälan till: flygradd@linkopingcityairport.se
Begränsat antal platser.

Du är kanske intresserad av...