Kurs för flygrädda

Man brukar räkna med att ca 20-25 % av alla som flyger känner allt från viss oro till stor rädsla. Det är en irrationell rädsla och därför inte helt lätt att blir av med.  All statistik visar att flygning är det i särklass säkraste sättet att transporteras.

Vi på Linköping City Airport erbjuder därför ett kurstillfälle för flygrädda. Vi samarbetar med en av Sveriges främsta psykologer inom området fobier, Olle Wadström, som berättar om vad som skapar flygrädsla och hur man botar den samt piloten Magnus Bäcklund som föreläser om flygning. De personer som deltagit vid våra tidigare kurstillfällen har varit mycket nöjda med dagen och efterfrågan är stor på de platser som finns.

Ett kurstillfälle är 4 timmar långt och äger rum på Linköping City Airport på kvällstid i Gate 1. Kostnad är 1 495 kronor (inkl. moms och Olle Wadströms bok ”Sluta älta”). Anmälan görs via e-post till flygradd@linkopingcityairport.se – ange vilket kursdatum deltagandet gäller.

Nästa kurstillfälle:
Söndagen den 14 oktober genomför vi nästa kurs för flygrädda. Denna kurs är mer omfattande än våra normala kvällskurser då vi bl a har förlängt delen som våra piloter håller i. Vi kommer även prata om luftskydd och säkerheten på en flygplats.

Datum: 2018-10-14
Tid: 09.00-15.00
Pris: 1 995 kr inkl. fika, lunch och Olle Wadströms bok Sluta Älta.
Anmälan till: flygradd@linkopingcityairport.se (betalning via faktura i oktober)

Du är kanske intresserad av...