Kurs för flygrädda

Man brukar räkna med att ca 20-25 % av alla som flyger känner allt från viss oro till stor rädsla. Det är en irrationell rädsla och därför inte helt lätt att blir av med. All statistik visar att flygning är det i särklass säkraste sättet att transporteras.

Vi på Linköping City Airport erbjuder därför kurstillfällen för flygrädda. Vi samarbetar med en av Sveriges främsta psykologer inom området fobier, Olle Wadström, som berättar om vad som skapar flygrädsla och hur man botar den samt piloterna Magnus Bäcklund och Therese Denser som föreläser om flygning. De personer som deltagit vid våra tidigare kurstillfällen har varit mycket nöjda med dagen och efterfrågan är stor på de platser som finns.

Ett kurstillfälle är 6 timmar långt och äger rum på Linköping City Airport i Gate 1. Kostnad är 2 295 kronor (inkl. moms, fika, lunch och Olle Wadströms bok ”Sluta älta”). Anmälan görs via e-post till flygradd@linkopingcityairport.se – ange vilket kursdatum deltagandet gäller.

Nästa kurstillfälle:
Söndagen den 10 mars genomför vi nästa kurs för flygrädda. Denna kurs är mer omfattande än våra tidigare kvällskurser då vi bl a har förlängt delen som våra piloter håller i. Vi kommer även prata om luftskydd och säkerheten på en flygplats.

Datum: 2019-03-10
Tid: 09.00-15.00
Pris: 2 295 kr inkl. fika, lunch och Olle Wadströms bok Sluta Älta.
Anmälan till: flygradd@linkopingcityairport.se (betalning via faktura i slutet av februari)

Du är kanske intresserad av...