Lounge by Lexus

Vi är en av få mindre flygplatser med en egen lounge. Som det hörs på namnet så driver vi den i samarbete med Lexus.

Utrymmet är begränsat och vi erbjuder inte lika omfattande utbud som större flygplatser men i en lugn och trevlig miljö kan du koppla av inför din resa.

Vid morgonavgången serveras en smörgås, kaffe/te och juice. Vid avgångar efter 10.00 kan du ta ett glas vin, en öl eller annan kyld dryck. Vi har ett stort utbud av alkoholfria ölsorter likväl som lokalproducerade. Till det serveras en lättare måltid samt småplock, snacks och fikabröd.

Från loungen boardar du först av alla, direkt ut till flygplanet.

Vem har tillträde till loungen?

  • Resenärer med business class biljett
  • Resenärer med Flying Blue Platinumkort
  • Resenärer med Flying Blue Guldkort
  • Resenärer med Priority Pass/LoungeKey eller DinersClubkort.

Alla resenärer med ett kort som ger rätt att ta med en gäst måste registrera det i samband med check-in eller i servicedisken.

I mån av plats vid avgångar efter 10.00 går det utmärkt att betala för inträde i loungen, det kostar 250 kr/person och betalas i Servicedisken.

Allt som serveras i loungen måste förtäras i den, man kan t ex inte gå in och hämta något att äta och dricka och sedan sitta i gaten.

Tyvärr händer det att personer som inte har tillträde till loungen befinner sig där. Vi genomför kontroller regelbundet och debiterar 250 kronor för inträde i efterhand.

Varmt välkomna till vår fina Lounge by Lexus!