Service på flygplatsen

Sätt lite guldkant på din resa i Lounge by Lexus!

Vi är en av få regionala flygplatser som har en egen business lounge, Lounge by Lexus. Om du inte har tillgång till loungen via din flygbiljett (business class) eller lojalitetskort från KLM eller någon av dess partners (minst guldnivå) så kan du i mån av plats köpa tillträde till loungen under lunch- och eftermiddagsavgången. Kostnaden är 250 kronor och förutom en avskild miljö och direkt boarding från loungen serveras det en lättare måltid, kaffebröd och snacks samt varma och kalla drycker (inkl. öl och vin). Inträdet betalar du i vårt servicecenter.

Varmt välkommen!

Äta och dricka

En trappa upp i terminalbyggnaden hittar ni Skyline Restaurang & Bar som drivs av krögarna Fredrik och Karin Eklund. Vi erbjuder kalla och varma drycker, lunch och fika samt affärslunch. Tillvaratagande, mathantverk och kvalitet är ledorden för oss.

För bordsbeställning vid affärslunch, ring 013-137847 eller kontakt@restaurangskyline.se.

Restaurangen är öppen måndag – fredag kl 11.00 – 13.00.

Under semesterperiod och storhelger har restaurangen stängt.

Försäljning

I entréhallens Service Center finns det möjlighet att köpa souvenirer, böcker och tidningar. I terminalen finns också varuautomater med kaffe, kylda drycker och godis. Inför avresa erbjuder vi alla våra passagerare på gratis varm dryck från kaffeautomaten i FIKA-hörnet.

Du är kanske intresserad av...