Jobba hos oss

Vill du bli en av oss i teamet på Linköping City Airport?

Vi söker nu ytterligare en trafikassistent. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är incheckning/boarding av passagerare, informationstjänst, ankomstservice samt andra arbetsuppgifter som finns på en flygplats. Tjänsten är en tillsvidaretjänstgöring på 75 % med start i mitten av maj som inleds med en provanställning på 3 månader. Arbetet är schemalagt mellan 04.30 – 00.30 måndag till söndag.

Arbetet är ofta intensivt och omväxlande och som trafikassistent möter du kunder från hela världen. Vårt mål är att leverera en service gentemot vår kunder i världsklass. Därför är det viktigt att du har en väl utvecklad känsla för service, förmåga att vara förutseende, ta egna initiativ och kunna strukturera och prioritera olika arbetsuppgifter. Du arbetar flexibelt och hanterar stressiga situationer på ett konstruktivt sätt och du har mycket stor integritet. Det är också viktigt att du tycker om att arbeta i team, att du arbetar med stort engagemang och bidrar med arbetsglädje i gruppen.

Lämplig bakgrund/krav:
• Minst treårig gymnasieutbildning
• KY-utbildning eller utbildning inom turism/resebranschen är meriterande.
• Erfarenhet och kunskaper från tidigare flygplatsarbete/resebransch/kundtjänst är ett krav.
• Behärskar engelska mycket bra i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande.
• Datorvana
• Linköping City Airport strävar efter mångfald beträffande kön, ålder och etnisk bakgrund. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.
• Ålder: +30 år

För mer information är du välkommen att kontakta:
Peter Engström, Stationschef, 013-26 28 01, peter.engstrom@linkopingcityairport.se

Skicka din ansökan, CV och personligt brev snarast, dock senast 1 maj, via e-post till ansökan@linkopingcityairport.se eller via post till:
Linköping City Airport
Åkerbogatan 20,
582 54 Linköping

Ladda ner som PDF här.

Du är kanske intresserad av...