Välkommen till Linköping City Airport!

2022-01-24
Vi har nu upp till två förbindelser per dag till Amsterdam och vidare ut i världen med KLM.

Ju fler som bokar, desto snabbare kan vi vara tillbaka till ordinarie tre avgångar per dag. Bokar du nu med avresa innan 30 juni är alla biljetter med KLM flexibla vilket innebär att du kostnadsfritt får boka om eller avboka och få pengarna tillbaka fram till dagen innan avresa. Läs mer på www.klm.se.

Vi befinner oss dock fortfarande i en pandemi och de krav som finns för att få inresetillstånd till olika länder är fortfarande omfattande så kontrollera noggrant inför din avresa att du har de dokument mm som krävs.  I många fall måste man ladda ner en app för att fylla i en hälsodeklaration utöver vaccinationsintyg, ofta krävs även ett PCR-prov.  Läs mer på  https://klm.traveldoc.aero/.

Är du minsta osäker, kontakta KLM, din resebyrå eller flygplatsen på 013-26 28 00 innan din avresa.

Se till att komma i mycket god tid.  Incheckning stänger 40 minuter innan avgång men kom gärna minst 90 min innan avgång.

Vi uppmanar också alla resenärer att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer. Läs mer på www.folkhalsomyndigheten.se

Varmt välkommen önskar

VD Camilla Lejon & Team Linköping City Airport

 

Avgångar

Tid Flight Destination Anmärkning Operatör Track flight
06:00 KL1242 Amsterdam KLM

Ankommande

Tid Flight Avgång Anmärkning Operatör Track flight

Senast uppdaterat: 2024-05-19 04:54:53

På Flygplatsen

Nyhetsbrev

Få våra senaste nyheter löpande genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev! Skriv in din e-postadress nedan.

Regionens ledande reguljärflygplats

Linköping City Airport är en internationell cityflygplats med ett centralt läge. Idag erbjuder vi en snabb och smidig väg vidare ut i Europa och världen via Amsterdam!